Metaal recycling

INKOOP VAN IJZER- EN METAALAFVAL

Bij Netten & Zoon verdient u geld aan uw oude leidingen, roestvrijstalen producten en aluminium materialen. We zijn inkoper van oud metaal (non-ferrometalen) en oud ijzer (ferrometalen).

Onze werkwijze

Het inzamelen, groeperen, sorteren en verwerken van oud ijzer en metaalafval op onze locatie in Terneuzen, doen wij op verantwoorde en deskundige wijze. We beschikken over deskundig materiaal zoals een Analyse-Toestel die nauwkeurig vaststelt wat de materiaalsoort en de bijbehorende kwaliteit is, zodat we u de juiste prijs kunnen bieden.

Gratis containers en ophaaldienst

U kunt bij ons als particulier en bedrijf met en zonder afspraak langskomen. Heeft u grote partijen restafval? Dan is het mogelijk om door ons gratis een container te laten plaatsen. Dit gebeurt op afspraak. Een van onze gediplomeerde chauffeurs komt de container plaatsen. We plaatsen containers in heel Nederland en grote delen van België.

Wanneer de container is gevuld, halen we deze weer op. Wilt u de klus helemaal uitbesteden, dan komen we langs om het gewenste sloopwerk uit te voeren. U ontvangt een weegbon, de bijbehorende transportdocumenten en de vrachtbrieven. In sommige gevallen zijn verwerkingsattesten en verwerkingscertificaten een must. Deze zijn bij ons te verkrijgen.

Marktconforme prijzen

De prijzen variëren per dag en worden na bezichtiging of overleg vastgesteld. De containers (grotere partijen) worden gewogen bij een erkende weeginstantie bij u in de buurt. Kleinere partijen wegen we bij ons op locatie. We bezitten een goedgekeurde en geijkte weegschaal.

 

 

NONFERRO-METALEN

Deze metalen bevatten geen of minder dan 50% ijzer:

FERROMETALEN

Dit zijn metalen die voor het grootste gedeelte uit ijzer bestaan, zoals: